1. Obiloviny obsahující lepek (pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut a výrobky z nich)2. Korýši a výrobky z nich
3. Vejce a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Podzemnice olejná (arašídy ) a výrobky z nich
6. Sojové boby (soja) a výrobky z nich
7. Mléko a výrobky něj
8. Skořápkové plody (mandle, ořechy lískové, vlašské, kešu, pekanové, para, pistácie, makadamie) a výrobky z nich
9. Celer a výrobky z něj
10. Hořčice a výrobky z ní
11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších 10 mg,ml/kg
13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
14. Měkkýši a výrobky z nich
Pondělí - 12. 05. 2025
Přesnídávka
chléb Šumava s lučinou, zelenina, caro (1a,7)
Oběd
Polévka: krupicová s vejci (3,9)
Hlavní jídlo: moravský vrabec, špenát, celozrnné špalíčky, džus (1a,1b,3,7)
svačina
toustový chléb s pomazánkou z tresčích jater, zelenina, ovocný čaj (1a,4,7)
Úterý - 13. 05. 2025
Přesnídávka
podmáslový chléb s pomazánkou z taveného sýra, zelenina, mátový čaj (1a,7)
Oběd
Polévka: hovězí vývar s vločkami (1d,9)
Hlavní jídlo: kuřecí čína, dušená rýže, sirup lesní směs (7)
Svačina
pribináček, bisquit, ovoce, mléko (7)
Středa - 14. 05. 2025
Přesnídávka
Krkonošský chléb s máslem, ovoce, kakao (1a,7)
polévka: drůbková s těstovinou (1a,3,9)
Hlavní jídlo: pečená treska, bramborová kaše, Polský salát, 100% mošt (4,7)
Svačina
houska s máslem a vařeným vejcem, ovoce, višňový čaj (1a,3,7)
Čtvrtek - 15. 05. 2025
Přesnídávka
rohlík s pomazánkovým máslem, zelenina, čaj jarní pokušení (1a,7)
Oběd
Polévka: zeleninová s nočky (1a,3,9)
Hlavní jídlo: znojemská omáčka, těstoviny, citronový sirup (1a,3,7)
svačina:
slovanský krajánek s máslem a plátkovým sýrem, ovoce, mléko (1a,7)
Pátek - 16. 05. 2025
Přesnídávka
chlebová bageta s masovou pomazánkou, zelenina, čaj s citronem (1a,7)
Oběd
Polévka: čočková (1a,9)
Hlavní jídlo: vařené brambory, šlehaný tvaroh s pažitkou, minerálka (7)
Svačina
raženka s medovým máslem, ovoce, mléko (1a,7)
Kontaktujte nás a zjistěte všechno potřebné
PŘIHLÁŠKA K PŘEDŠKOLNÍMU VZDĚLÁVÁNÍ