1. Obiloviny obsahující lepek (pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut a výrobky z nich)2. Korýši a výrobky z nich
3. Vejce a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Podzemnice olejná (arašídy ) a výrobky z nich
6. Sojové boby (soja) a výrobky z nich
7. Mléko a výrobky něj
8. Skořápkové plody (mandle, ořechy lískové, vlašské, kešu, pekanové, para, pistácie, makadamie) a výrobky z nich
9. Celer a výrobky z něj
10. Hořčice a výrobky z ní
11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších 10 mg,ml/kg
13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
14. Měkkýši a výrobky z nich
Pondělí - 18. 11. 2024
Přesnídávka
Krkonošský chléb s máslem a taveným sýrem, zelenina, višňový čaj (1a,7)
Oběd
Polévka: hrstková (1a,7,9)
Hlavní jídlo: jemné kuřecí rizoto se sýrem, džus (7)
svačina
rohlík s medovým máslem, ovoce, banánové mléko (1a,7)
Úterý - 03. 12. 2024
Přesnídávka
křehký plátek s máslem a lučinou, ovoce, caro (7)
Oběd
Polévka: drůbková s celestýnskými nudlemi (1a,3,9)
hlavní jídlo: krůtí paprikáš s cizrnovými haluškami, bezový sirup (1a,7)
Svačina
cornrohlík s jemnou pomazánkou z rybího filé, zelenina, malinový čaj (1a,1b,4,7)
Středa - 04. 12. 2024
Přesnídávka
mléko s čokokuličkami, ovoce, horká čokoláda (7)
Polévka: pórková (1a,9)
Hlavní jídlo: holandský řízek, bramborová kaše, okurkový salát, mošt (1a,3,7,9)
Svačina
Slovanský chléb s máslem a plátkovým sýrem, čaj lesní směs (1a,7)
Čtvrtek - 05. 12. 2024
Přesnídávka
houska s masovou pomazánkou, zelenina, brusinkový čaj (1a,7)
Oběd
Polévka: zeleninový vývar se strouháním (1a,3,9)
Hlavní jídlo: fazolový guláš s chlebem, malinový sirup (1a,7)
svačina:
podmáslový chléb s pomazánkou ze žervé, ovoce, meruňkové mléko (1a,7)
Pátek - 06. 12. 2024
Přesnídávka
raženka s pomazánkovým máslem, zelenina, čaj sladká jahoda (1a,3,7)
Oběd
Polévka: gulášová (1a,3,9)
Hlavní jídlo: zapečené brambory, červená řepa, minerálka (3,7)
Svačina
chléb Šumava s máslem a ovocem, mléko (1a,7)
Kontaktujte nás a zjistěte všechno potřebné
PŘIHLÁŠKA K PŘEDŠKOLNÍMU VZDĚLÁVÁNÍ